Sommaransvariga 2018

Älskar du god mat, god dryck och goda vänner?

Sök sommarens bästa jobb redan idag!

Nu söker Gästrike-Hälsinge nation fyra personer som tillsammans vill driva nationens sommarrestaurang. Restaurangen är öppen juni till augusti och är en populär mötesplats i Uppsalas vackraste trädgård.

Kökschef

Har huvudansvaret för all mat och menyn. Kökschefen sköter även beställningar och leveransmottagningar av mat.
Arbetar som kock fyra gånger i veckan.

Biträdande kökschef

Biträder kökschefen i framtagandet av menyn. Hjälper kökschefen i mottagandet av matvaruleveranser och inventerar matlagret.
Arbetar som kock fyra gånger i veckan.

Personalchef

Har det övergripande ansvaret för att samordna restaurangen och dess anställda. Är ansvarig för all personal, inköp av förbrukningsmaterial, verksamhetsredovisningar och har kassaansvar.

Barchef

Har huvudansvaret för all dryck och dryckesmenyn. Barchefen sköter även beställningar och leveransmottagningar av drycker.
Arbetar i baren fyra gånger i veckan.

Du bör klara av att arbeta självständigt och ha ett stort intresse av mat och dryck. Tidigare nationsengagemang är meriterande men inte nödvändigt.

Lön sätts efter överenskommelse.

För mer information kontakta nationens Förste Kurator Emma Strandqvist.

Ansökan med CV och personligt brev skickas till 1q@ghnation.se senast 9 april!

Inskrivning VT18

Kom och skriv in dig på Gästrike-Hälsinge Nation!

På måndag den 8:e januari  öppnar äntligen inskrivningen och du är då varmt välkommen hit till vårt gula hus mitt på Trädgårdsgatan för att bli medlem i vår nation. Vare sig du är ny i staden eller studentlivet, eller erfaren student som vill prova på en ny nation är detta ett perfekt tillfälle för dig att besöka oss. Våra recentiorsvärdar tar emot med dig med glädje!

Våra öppettider är:

Måndag, onsdag och fredag: 11-15

Tisdag och torsdag: 15-19

Läs mer

GH-kören söker ny dirigent!

Gästrike Hälsinge Nationskör söker ny dirigent med start från höstterminen 2017!

Har du erfarenhet av att dirigera sen tidigare, eller är du ny på området men vill utvecklas, sök då rollen att leda Uppsalas roligaste och mysigaste Nationskör! GH-kören är en blandkör på 50 medlemmar som vanligtvis repar onsdagar 18:30-21:00 och framträder på nationens olika sittningar, samt egna konserter med mera.

Auditions kommer hållas under några av körens onsdagsrep i början av terminen. Är du intresserad eller har frågor tveka då inte att höra av dig till körens ordförande, Maja, på chef@gh-koren.se

Eller är detta kanske perfekt för din mus...

Läs mer