Trädghården

Gästrike-Hälsinge nation har så långt minnet räcker utsmyckat Uppsalas rika nationsliv med en av nationernas finaste trädgård. Trädgården har därför alltid varit en av nationens stora tillgångar. Under flera somrar har många framgångsrika verksamheter florerat i trädgården inte minst vår välkända sommarrestaurang. Detta året är inte annorlunda då vi i början av juni slår upp portarna för vår omarbetade sommarverksamhet, Trädghården. Till skillnad från föregående års restaurang så är Trädghården en restaurang som låter kunden välja mellan fler mindre rätter som kan kombineras på flera sätt. På så sätt kan alla hitta sin personliga favoriträtt samtidigt som det ges möjlighet att dela med sina vänner. Utöver vår matmeny så erbjuder vi ett stort utbud av uppfriskande drycker. Menyn uppdateras löpande under sommaren så om du vill hålla dig uppdaterad på menyn klicka här!

 

Trädghården slår upp sina portar torsdagen den 1 juni klockan 17:00. Därefter är det öppet mån-lör 17-00 till och med 26 augusti med följande undantag:

  • 23-25 juni: stängt för midsommar
  • 22 juli: stängt
  • 25 augusti: stängt

Håll dig uppdaterad på vad som händer i Trädghården genom att gilla vår sida på facebook.

 

Vill du boka bord? Mejla sommar@ghnation.se eller ring 018-666 143 senast kl. 16.00 en helgfri dag innan för att boka bord. Är ni ett större sällskap? Kontakta oss gärna minst två helgfria dagar i förväg.