Engagera dig

Vad vore Gästrike-Hälsinge Nation utan sina funktionärer?

Engagemang på nationen kan se ut på olika sätt men allt; från ölen du köper i puben till färgen på fasaden finns där tack vare det intresse som studenter visar. Nationen är av studenter, för studenter.

Det finns många sätt för dig att bli engagerad på Gästrike-Hälsinge Nation. Oavsett om det är kultur, den dagliga verksamheten, mat och dryck, PR, organisation eller det riktigt studentikosa funktionärsposterna som lockar finns något för just dig!

Som funktionär på GH nation får du inte bara träffa nya människor och ha roligt utan även mängder med kunskaper för framtiden. Nationen ger dig möjligheten till ett kontaktnät utanför programmet eller kursen du läser. Alla funktionärsposter ger dig som engagerad på GH nation bostadspoäng som får dig att avancera snabbare i nationens bostadskö. Som tack för ditt engagemang får du också komma på funktionärsmiddagar, engagemangsmedalj, samt förtur under biljettförsäljningen till Gästrike-Hälsninge Nations gasquer och baler. Den fullständiga riktlinjen för förmåner hittar du här.

När du väljs till en post sker detta på Landskap, en form av stormöte vid nationen. Det är viktigt att komma på Landskapet, därför ordnar valnämnden informationsträffar inför varje landskap där engagerade på nationen kan besvara dina frågor.

En organisationskarta över alla förtroendevalda ämbeten som finns på GH hittar du här!