Sommaransvariga 2018

Älskar du god mat, god dryck och goda vänner?

Sök sommarens bästa jobb redan idag!

Nu söker Gästrike-Hälsinge nation fyra personer som tillsammans vill driva nationens sommarrestaurang. Restaurangen är öppen juni till augusti och är en populär mötesplats i Uppsalas vackraste trädgård.

Kökschef

Har huvudansvaret för all mat och menyn. Kökschefen sköter även beställningar och leveransmottagningar av mat.
Arbetar som kock fyra gånger i veckan.

Biträdande kökschef

Biträder kökschefen i framtagandet av menyn. Hjälper kökschefen i mottagandet av matvaruleveranser och inventerar matlagret.
Arbetar som kock fyra gånger i veckan.

Personalchef

Har det övergripande ansvaret för att samordna restaurangen och dess anställda. Är ansvarig för all personal, inköp av förbrukningsmaterial, verksamhetsredovisningar och har kassaansvar.

Barchef

Har huvudansvaret för all dryck och dryckesmenyn. Barchefen sköter även beställningar och leveransmottagningar av drycker.
Arbetar i baren fyra gånger i veckan.

Du bör klara av att arbeta självständigt och ha ett stort intresse av mat och dryck. Tidigare nationsengagemang är meriterande men inte nödvändigt.

Lön sätts efter överenskommelse.

För mer information kontakta nationens Förste Kurator Emma Strandqvist.

Ansökan med CV och personligt brev skickas till 1q@ghnation.se senast 9 april!

Mottagningstid under sommaren

Under sommaren har Förste kurator mottagningstid på onsdagar klockan 10-12. Det går också alldeles utmärkt att boka en annan tid, hör i så fall av dig till Förste kurator på 1q@ghnation.se så fixar vi det!

Trevlig sommar!

Läs mer

Inskrivning VT19

Kom och skriv in dig på Gästrike-Hälsinge Nation!

På torsdagen den 10:e januari  öppnar äntligen inskrivningen och du är då varmt välkommen hit till vårt gula hus mitt på Trädgårdsgatan för att bli medlem i vår nation. Vare sig du är ny i staden eller studentlivet, eller erfaren student som vill prova på en ny nation är detta ett perfekt tillfälle för dig att besöka oss. Våra recentiorsvärdar tar emot med dig med glädje!

Våra öppettider är:

Måndag, onsdag och fredag: 11-15

Tisdag och torsdag: 15-19

Läs mer