Trädghården

Vad vore väl sommaren utan härligt väder, att sitta i det gröna och njuta av god mat och dryck i goda vänners sällskap?

På GH styr vi inte över vädret, men vi kan garantera en upplevelse där vår trädgård blir till den oas i Uppsala som vi alla längtar efter när vi tänker på härligt sommarhäng! TrädGHården är nationens flaggskepp med en bar med stort utbud av drinkar, öl, vin och alkoholfria alternativ, ett kök med en stor meny som byts ut på regelbunden basis, men framförallt en bakgård som vi med styrka i rösten kan hävda är den härligaste platsen i Uppsala! Spana in vår meny här.

I sommar har vi ett husband som spelar sommaren ut varje tisdag med start 12/6, men även andra musikakter ska förgylla sommaren. Håll utkik på trädGHårdens facebooksida som du hittar här.

Trädghården slår upp sina portar måndagen den 4 juni klockan 17:00. Därefter är det öppet mån-lör 17-00 till och med 23 augusti med följande undantag:

  • 22-23 juni: stängt för midsommar
  • 14 juli: stängt

Vill du boka bord? Mejla sommar@ghnation.se eller ring 018-666 143 senast kl. 16.00 en helgfri dag innan för att boka bord. Är ni ett större sällskap? Kontakta oss gärna minst två helgfria dagar i förväg.